Tihi maček

Opis

Tihi maček je druga polovica paketka Zabavni maček. Notri vas čaka vse, kar potrebujete za naslednji dan po nori zabavi. V njem so združeni glavni pripomočki in sredstva, ki naslednji dan zmanjšajo negativne učinke žuriranja. Vse od čepkov za ušesa, sončnih očal, do nečesa za energijo in moč, ter mnogih nasvetov, kako si olajšati negativne posledice prekrokane noči. In seveda naša posebnost, skrivne sestavine. Pšššt.

ZAKAJ?

Zato, ker vsebuje vse, kar boste po zabavi potrebovali, pa naj bo to osvežilec daha, nekaj za sprostitev, osvežitev in regeneracijo. Bili smo že tam in vemo, kako je.

KOMU?

Paketek Tihi maček je idealen poklon vsem neustavljivim žurerjem, ali pa tistim, za katere je čas, da se že končno spustijo malo z vajeti. Poklonite ga lahko svojim starim prijateljem, partnerjem (v zločinu), skratka vsem, katerim želite malo odgovorne zabave, naslednji dan ne bo pustila prevelikih posledic. Nagradite se, poklonite ga lahko tudi sebi. Podarite ga lahko za opravljeno diplomo, za vozniški izpit, za fantovščino, za dekliščino, za 18ko, 20ko, 30ko, 40ko in kateri koli drugi jubilej.

19.90 15.92 Beri dalje

Dodatne informacije

Teža 0.4 kg

Ocene

Ni še nobenega mnenja in ocene.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Šifra: 12. Kategorija: