Fit paketek

 

Opis

Preozke so mi kavbojke… Tudi mi dobimo sive lase ob dolgi besedi, ki se začne na »H« in se rima na »bujšanje«. Vsi smo se že kdaj znašli v želji, da bi odstranili kak odvečen gram. A problem je vedno znova motivacija. Še predobro vemo, kako je to. V paketku se najde vrsta nasvetov in pripomočkov, ki bodo pomagali ohranjati fokus na vaš cilj. Ob tem pa nikakor ne smemo pozabiti, da je najpomembnejše zdravje, dobro počutje in ljubezen do sebe. Vse, kar lahko izgubite, so centimetri.

V njem poleg kopice nasvetov in knjižice receptov najdete flaško za vodo, meter, učinkovit pripomoček za vadbo, razstrupljevalni čaj in nekaj skritih sestavin, ki naj ostanejo skrite.

ZAKAJ?

Ker bi radi nekomu povedali, da ga podpirate. Ker vam je mar za lastno dobro počutje (ali počutje nekoga drugega). Ker imate (ali nekdo drug) enostavno premalo časa, da bi se sami zorganizirali in si ta del življenja spravili v red. Kar tako, malo za šalo.

KOMU?

Svojim bližnjim, svojim daljnim. Sebi. Prijateljici/prijatelju, ki vam cel čas tarna, da se mora spravit k rekreaciji. Ljudem, ki jih določen čas loči od pomembnega dogodka, kjer bi radi bili fit. Tetki, ki je v penziji in bi rada naredila nekaj zase. Začetnikom in veteranom v borbi za bolj zdravo življenje.

38.90 27.23 Dodaj v košarico

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Ocene

Ni še nobenega mnenja in ocene.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Šifra: 5. Kategorija: Oznaki: ,