Popolni zmenek

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 ocena stranke)
 

Opis

Je zmenek v škatlici, katere vsebina zajema vse najpomembnejše komponente, da bo vaš zmenek uspel kar se da dobro. Vsebuje pozornost. Vsebuje vzdušje. Vsebuje igre. Vsebuje spomine, ki se bodo šele zgodili. Vaša naloga je samo poiskati primerno lokacijo, pa naj bo to klopca v parku, hrib z razgledom ali pa kar domača dnevna soba.

Vsebina: Izbrano vino z dvema kozarčkoma na pecljih, da se ustvari vzdušje. Cvet za damo. Obesek za ključe iz dveh delov. Ključavnica za zaljubljence, da »zaklenete« svojo ljubezen. Igra, ki vaju bolje poveže. Seznam zanimivih in zabavnih vprašanj, da se še bolje spoznata. Love kuponi, katere lahko unovčita in se ob tem zabavata, saj vsak zadane. In seveda nekaj skrivnih sestavin ;).

ZAKAJ?

Zato, ker bi radi zmenek preživeli na malce drugačen način. Zato, ker se zavedate, da je sreča v malenkostih. Zato, ker je kvalitetno preživet čas z ljubljeno osebo najbolje porabljen čas. Zato, ker nimate časa in/ali idej, kako popestriti druženje.

KOMU?

Njej, njemu, njima. Za pare vseh oblik. Za prvi zmenek, za trideseti zmenek. Za obletnico, za popestritev, za poroko. Kar tako, kot presenečenje.

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

1 review for Popolni zmenek

  1. 5 out of 5
    Ocenjeno 5 od 5

    Zelo lep paket! Odličen za valentinovo, letos me je rešil pred mojim pomanjkanjem idej 😀

Podaj mnenje

Šifra: 2. Kategorija: Oznaki: ,