Srečno samska

 

Opis

Je prav poseben paketek, namenjen vsem damam, ki so pred kratkim končale zvezo in morajo razčistiti s preteklostjo, se soočiti s sedanjostjo in zaživeti razburljivo, svobodno prihodnost. Notri se skriva kopica stvari, ki bodo damam pomagale razčistiti s preteklostjo. Kopica nasvetov in motivacijskih misli, ki dajo moč za naprej. Vreča za smeti in vžigalice, da se dame znebijo vseh njegovih starih stvari in jih obredno zakurijo (previdno!). Nekaj sladkega, ker je čokolada pač najboljša tolažba. Maska za obraz, da se zakrijejo sledi neprespanih noči. Pogodba za srečno samske, pogodba sreče, kviz, ljubezenski napoj, nekaj skritega in še in še. To je takšen bolj obredni paketek, ampak preverjeno pomaga.

ZAKAJ?

Ker ji želite, da je srečna in veste, da je to zdaj samo obdobje. Stojte ji ob strani, pomagajte ji pri odkrivanju paketka.

KOMU?

Vsem damam, ki so pred kratkim končale zvezo in potrebujejo nekaj, da izrazijo svojo jezo in frustracije in se znebijo vseh slabih občutkov in se pomirijo in zaživijo na novo, srečne.

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Ocene

Ni še nobenega mnenja in ocene.

Ocenite naš izdelek “Srečno samska”

Šifra: 8. Kategorija: Oznaki: ,