Veseli paketek

 

Opis

“Samo srečen človek lahko osrečuje druge ljudi.” Phil Bosmans.

Zgornji rek nam pove, da dobra energija našega Veselega paketka deluje v obeh smereh… Osreči obdarjenega in obdarjevalca. Dolgo se nismo mogli zediniti o imenu tega paketka. Naj bo Pozitivni paketek? Antistresni? Srečni? Na koncu smo se odločili za Veselega, zato, ker je nadpomenka vsem zgoraj naštetim imenom in res povzema to, kar svojim bližnjim najbolj iskreno želimo. Veselje. Prav tako pa mislimo, da vsak posameznik lahko največ da sebi, bližnjim in družbi takrat, ko je vesel. Ker le tako je najbolj povezan s sabo, uživa v malenkostih ter delu in dobiva dobre ideje.

V Veselem paketku med drugim najdete: Pobarvanko za odrasle in magično barvico, antistresno žogico, semena deteljice, za stik z naravo in zemljo, srečko, 100 dnevni izziv, da se osrečiš, stvari, ki jih moraš opustiti, če želiš zaživeti srečno, modni dodatek, ki navda s pozitivizmom, seznam pesmi, ki dvignejo tvoje razpoloženje, masažni pripomoček in kot vedno, nekaj skritih sestavin. Kaj boljšega si še lahko zaželite? Morda bo srečka dobitna.

ZAKAJ?

Zato, ker želite širiti dobro energijo. Zato, ker vam je mar, kaj svojim dragim podarite. Zato, ker ste radi tisti, ki doprinašate v skupno dobro. Zato, ker ta paketek povzema vse, kar bi radi nekomu podarili. Zato, ker bi se takega darila tudi sami zelo razveselili.

KOMU?

Takim, ki so veliko v pisarni. Takim, ki so veliko doma. Deloholikom. Ljudem, nagnjenim k stresu. Ljudem, ki potrebujejo dozo dobre energije. Ljudem, za katere menite, da potrebujejo dodaten zagon. Vsem, ki premalo časa posvečajo sebi. Sebi, ker si vsake toliko morate privoščiti kaj zase.

.

39.90 27.23 Dodaj v košarico

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Ocene

Ni še nobenega mnenja in ocene.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Šifra: 4. Kategorija: Oznaki: ,