Zabavni maček

 

Opis

To je naš prvi paketek, ki smo si ga zamislili po čistem naključju in na katerega smo zelo ponosni, še posebej zato, ker se zavedamo, da je v marsikaterem pogledu predrzen.  V paketku Zabavni maček so združeni glavni pripomočki, ki jih potrebujete, da ste središče zabave, da ste tam sproščeni in navežete čim več stikov, hkrati pa vsebuje tudi sredstva, ki naslednji dan zmanjšajo negativne učinke žuriranja. To pač pomeni, da je bila noč kvalitetna . Notri vas čaka mala flaška »ta kratkega«, zložljiv prenosni kozarček, zabavna party očala, pivske igre in seveda naša posebnost, skrivne sestavine. Pšššt. Za naslednji dan pa najdete čepke za ušesa, sončna očala, nekaj za energijo in moč, ter mnoge nasvete, kako si olajšati negativne posledice prekrokane noči.

ZAKAJ?

Zato, ker je zabava v škatlici. Zato, ker vsebuje vse, kar boste na zabavi in po njej potrebovali, pa naj bo to osvežilec daha, sredstvo za pogum, pripomočki za spoznavanje novih ljudi, ali naslednji dan nekaj za sprostitev, osvežitev in regeneracijo. Bili smo že tam in vemo, kako je.

KOMU?

Paketek Zabavni maček je idealen poklon za vse neustavljive žurerje, ali pa tiste, za katere je čas, da se že končno spustijo malo z vajeti. Poklonite ga lahko svojim starim prijateljem, partnerjem (v zločinu), skratka vsem, katerim želite malo odgovorne zabave. Nagradite se, poklonite ga lahko tudi sebi. Podarite ga lahko za opravljeno diplomo, za vozniški izpit, za fantovščino, za dekliščino, za 18ko, 20ko, 30ko, 40ko in kateri koli drugi jubilej.

38.90 27.23 Dodaj v košarico

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Ocene

Ni še nobenega mnenja in ocene.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Šifra: 1. Kategorija: Oznaki: ,