Politika zasebnosti

Zbiranje in varovanje podatkov

Podari paketek za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke: Ime in priimek, naslove za dostavo, podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba), davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba), naslov elektronske pošte (uporabniško ime), geslo v šifrirani obliki, kontaktno telefonsko številko, državo bivanja, druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini ter druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu. S pomočjo teh podatkov lahko zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah pri naročilu.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, bomo vaše osebne podatke, ki jih boste posredovali pri oddajanju naročila, skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje in oglaševanje.

V kolikor teh informacij ne boste želeli prejemati, nas o tem obvestite na elektronski naslov: info@podaripaketek.si.

Piškotki

Na spletni strani www.podaripaketek.si uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki, kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu. V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov.

V kolikor sploh ne želite, da se piškotki iz naše strani nalagajo na vaš računalnik, lahko to možnosti izklopite v nastavitvah vašega brskalnika. V tem primeru ne boste prejeli nobenega piškotka.