Splošni pogoji

 

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu s predpisi Zakona o varstvu potrošnikov, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o elektronskem poslovanju na trgu. S spletno trgovino www.podaripaketek.si upravlja Maja Potočar s.p.

Nakup

V spletni trgovinwww.podaripaketek.si se izdelke kupuje izključno preko interneta. Oddana naročila se štejejo kot dokončna.

Prodajalec si v primeru, ko ugotovi, da pod spodaj navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila.

Postopek nakupa

S klikom na besedo ’’kupi’’ artikel dodate na seznam vašega naročila.

Izdelke iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb “odstrani’’ (znak x).

Ob spremembi naročene količine, kliknite na gumb “preračunaj količine”.

Po pregledu naročila, kliknite na gumb “izdelaj naročilo”.

Vnesite pristopne podatke.

Preverite svoje podatke in jih po potrebi dopolnite.

Izberite način prevzema in plačila blaga.

S klikom na gumb “zaključi naročilo” oddate naročilo, ki ga ni več mogoče spremeniti.

Na elektronski naslov, naveden v postopku naročila, prejmete ponudbo blaga, ki ste ga izbrali.

Svojo naročilo si lahko ogledate na zavihku »Moj račun«.

Pritožbe in reklamacije

V koliko z našimi paketki oziroma celotno storitvijo niste zadovoljni, vas prosimo, da nas o tem obvestite preko elektronske pošte na info@podaripaketek.si.

Zelo resno jemljemo vsako pritožbo in reklamacijo. Vaše zadovoljstvo nam je izredno pomembno. Vaša pritožba ali reklamacija bo obravnavana v najkrajšem  možnem času.

Cene

Cene so dokončne in so označene v valuti EUR.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Cene v spletni trgovini veljajo samo za nakupe preko spletne trgovine.

Če se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo kupec o tem pravočasno obveščen. V takem primeru se bo kupcu ponudila ustrezna rešitev.

Stroški dostave niso vključeni v ceno in se obračunajo ob oddaji naročila.

Rok veljavnosti ponudbe in cen

Ponudba in cene veljajo v trenutku nakupa do umika oziroma preklica.

Slike in besedilo

Slike in besedila so last spletne trgovine www.podaripaketek.si in so predmet avtorske zaščite, zato se brez dovoljenja ne smejo uporabiti v druge namene.

Naročanje

Sprejeta naročila v trgovini www.podaripaketek.si se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izvedena.

Odstop od naročila

Kupec lahko po oddaji elektronskega naročila v 1 uri odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@podaripaketek.si. Naročilo si lahko kupec ogleda pod zavihkom »Moj račun«.

Zavrnitev naročila

Naročila, za katerega ugotovimo, da jih pod navedenimi pogoji ne moremo izvesti, ker ne razpolagamo z zadostnimi podatki, bomo zavrnili.

Hranjenje naročila

Z oddajo naročila v spletni trgovini www.podaripaketek.si prejmete potrdilo o naročilu na vaš e-naslov. Pri oddaji naročila se strinjate s plačilom in s tem sklepate kupoprodajno pogodbo. Oddano elektronsko naročilo oziroma sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na pisno zahtevo lahko kupec kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu.

Način plačila

Pri www.podaripaketek.si smo za vas pripravili več možnosti plačil, tako da lahko izberete tisto, ki je za vas najugodnejša.

Plačilo po predračunu:

Za vse, ki bi želeli paketek naročiti sebi ali pa ga poslati na drug naslov in hkrati ne zaupate plačilu s kreditno kartico, ali pa le te nimate, lahko izberete možnost plačila na naš TRR: SI56 6100 0001 4915 455 (Delavska hranilnica). To lahko storite preko vaše spletne banke ali splošnega UPN obrazca na vaši lokalni pošti ali banki. Če želite nam lahko že takoj po plačilu pošljete kopijo potrdila na info@podaripaketek.si. Po prejemu sredstev na naš račun, bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo.

Poštnina in dostava blaga

Podari paketek se nahaja v štajerskem delu naše lepe državice, vendar pa nas to nikakor ne ovira in se bomo potrudili, da bodo naši paketki prišli do vas v najkrajšem možnem času.

Podari paketek pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki  večino paketnih pošiljk dostavi že naslednji dan po oddaji pošiljke, v dveh dneh po oddaji pa dostavi vse pakete. Kupci ste dolžni prevzeti blago od pismonoše na naslovu, kot ga sami izberete v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa Pošta Slovenije.

Strošek poštnine je odvisen glede na velikost in težo paketkov. Ob posebnih akcijah je lahko poštnina brezplačna.

Podari paketek pakira naročila vsak dan. Rok dostave je 1 do 7 delovnih dni od dneva pošiljanja (najpogosteje 1 do 2 dni).

Vse informacije o izdelkih v ponudbi in o njihovi dobavi dobite na e-naslovu info@podaripaketek.si

Če se vam z vašim naročilom posebej mudi, nas na to opozorite in potrudili se bomo, da bo pošiljka pri vas v najkrajšem možnem času.

Vračilo in zamenjava blaga

V primeru, da kupcu posamezni artikli v darilu niso všeč, Podari paketek za to ne odgovarja. V primeru, da je kateri aktikel v paketku poškodovan in to ni krivda kupca, je potrebno paketek vrniti v roku 14 dni na stroške kupca. Obvezno priložite račun, ter napišite svoj TRR, na katerega vam lahko vrnemo kupnino. Paketek je potrebno vrniti v enaki embalaži in s priporočeno pošiljko na naslov: Maja Potočar s.p, Areška cesta 12, 2342 Ruše. V primeru upravičene reklamacije Podari paketek krije stroške poštnine.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije.

To stori tako, da paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter izpolni reklamacijski zapisnik.

Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

Politika zasebnosti in varovanje podatkov

Podari paketek za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke: Ime in priimek, naslove za dostavo, podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba), davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba), naslov elektronske pošte (uporabniško ime), geslo v šifrirani obliki, kontaktno telefonsko številko, državo bivanja, druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini ter druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu. S pomočjo teh podatkov lahko zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah pri naročilu.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov bomo vaše osebne podatke, ki jih boste posredovali pri oddajanju naročila, skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje.

V kolikor teh informacij ne boste želeli prejemati, nas o tem obvestite na elektronski naslov: info@podaripaketek.si.

Splošno

Podari paketek lahko v skladu s svojo odločitvijo in spremembami poslovanja, kadarkoli spremeni vsebino splošnih pogojev. Podari paketek bo uporabnike o spremembah splošnih pogojev obvestil z objavo na spletni strani. Šteje se, da uporabnik soglaša s spremembami splošnih pogojev, če po objavi sprememb nadaljuje z uporabo spletne strani.

Splošni pogoji so bili posodobljeni 6.9.2016.

Podari paketek team